'La flauta màgica' de les Decennals viu els darrers assajos

Setmana molt intensa per a l'equip que forma part de la producció de 'La flauta màgica' que s'estrenarà per les Decennals. Aquest dissabte ha estat la primera vegada que la soprano tarragonina Marta Mathéu, que interpretarà Pamina, i el baríton Toni Marsol assagen amb el cor, format per una trentena de cantants amateurs del territori.

La sintonia ha estat molt bona des del primer moment. De fet, a la sala d'assaig de la Kursaal si respira de tot menys nervis, malgrat que el dia 3 de febrer s'estrena aquesta adaptació de l'obra de Mozart al Centre Cultural.

Flauta magica 2022 Valls

Al voltant d'una vuitantena d'actors i actrius de totes les edats pujaran a l'escenari el dia 3 a les 21 hores. Estaran acompanyats per la quinzena de músics de l'orquestra. En total, més de 120 participants si comptem maquilladors, il·luminadors i companyia. Sens dubte, una producció molt ambiciosa i amb segell del territori.

Aquest dimarts es durà a terme l'assaig general, ja que la direcció formada per Roger Padullés, Bàrbara Flores i Xavier Pastrana no podrà comptar amb l'escenari del Centre Cultural un cop comencin les Decennals. Tot aquell qui no es vulgui perdre l'estrena, ja pot córrer, perquè queden molt poques entrades.