Decennals entre tapa i tapa

Les Decennals també recuperen la ruta de tapes. Durant les festes, prop d'una vintena de locals de la ciutat hi participaran amb una varietat de plats. El sector augura una bona rebuda que ajudarà a dinamitzar la restauració.

Plats com aquests, elaborats per restauradors de Valls amb productes de proximitat es podran degustar durant els deu dies que duren les Decennals. La ciutat aposta per recuperar la ruta de tapes per donar un impuls a la restauració i la gastronomia local, en un context complicat a conseqüència de la pandèmia.

En total s'hi han sumat 18 establiments que oferiran propostes molt variades, algunes més casolanes i tradicionals i d'altres més exòtiques per sorprendre els paladars de tots els visitants que s'apropin a la ciutat durant les festes.

Unes tapes que tindran un cost de tres euros i mig i aniran acompanyades amb un maridatge de cava, vi o cervesa. El sector espera que la proposta tingui una bona acollida. Precisament, aquest cap de setmana arrenca la festa de la calçotada i la restauració ja preveu moviment i un gran volum de feina.