Valls programa una Festa de la Calçotada com les d'abans

La Gran Festa de la Calçotada tindrà els seus principals ingredients. Hi haurà concurs de menjar calçots, demostracions de coure calçots i d’elaboració de salsa calçotada; i es repartiran 1.500 bosses degustació amb productes per realitzar la calçotada al carrer, la meitat d’altres edicions.

Tot i la pandèmia, la Cambra de Comerç organitza la Gran Festa de la Calçotada amb la previsió de distribuir taules per més places per disseminar els assistents.

INCERTESA, PERÒ ALTA PRODUCCIÓ 

La jornada servirà per donar el tret de sortida oficial d’una temporada de calçotades que ja camina des del novembre i que es presenta incerta per als restaurants, pendents de les resolucions de la Generalitat per fer front a la crisi sanitària. A nivell de producció no hi haurà problema. Només la Indicació Geogràfica Protegida calçot de Valls preveu enguany una producció d’uns 17 milions de calçots.

La Gran Festa de la Calçotada arriba enguany una setmana abans del que és habitual per la coincidència amb les Festes Decennals. Se celebrarà el proper diumenge.