El CB Valls - Castelldefels podrà seguir-se a TAC12 si la pandèmia no ho evita

Els grans s'aixequen com més intensa és la tempesta i davant els rivals de major poder. I és just el que vol aconseguir el CB Valls amb la tele i vosaltres mateixos de testimonis, des del Joana Ballart o des de casa, si la pandèmia ens deixa.

Rebre el Castelldefels és obrir les portes d'una de les grans catedrals del bàsquet català a un dels projectes més seriosos de l'EBA. És, sobretot, la millor eina per passar la pàgina de l'ensopegada a Barberà i contra un oponent que fins ara tan sols havia guanyat un cop.

Independentment de les absències d'aquell dia, copioses i rellevants, sap el grup que si és fidel a la bona línia de joc i treball, serà competitiu contra qualsevol rival, també davant el Castelldefels. Pendents, però, de la COVID perquè el CB Valls arrossega positius i contactes directes. L'evolució i els tests d'antígens dels dies vinents dictaran si el duel s'ajorna o no. Demà al vespre, proves i dijous sortirem de dubtes.

Un sol triomf separa els d'Oriol Pozo del Castelldefels (9-3), que ja va vèncer en l'anada per tres punts i que és segon, en zona d'accés a la fase per pujar, ua victòria per sobre del mateix CB Valls. El coronavirus i a recuperació de peces providencials com el base Emilio Martínez marcaran la prèvia, però l'equip considera que hi ha qualitat i força mental per sumar un dels favorits.

Sempre que la pandèmia no ho eviti, el CB Valls-Castelldefels s'emetrà mitjançant el 'Bàsquet en Joc' de la Xarxa de Comunicació Local amb Jesús Sarmiento a peu de pista i Víctor Vinós, jugador del CBT i antic membre dels de l'Alt Camp, de comentarista tècnic. Serà, esperem  dissabte a TAC12 i en directe des de les 18 hores.