TAC12 serà la televisió oficial de les Decennals

TAC12 serà la televisió oficial de les Festes Decennals de Valls 2021+1. Durant els 10 dies festius alterarà la programació habitual per fer un ampli seguiment informatiu de la celebració. Dues unitats mòbils i una quarantena de professionals permetran dissenyar una programació especial que inclourà fins a 8 retransmissions en directe.

Directes que complementaran la informació que s’inclourà als programes informatius habituals. Durant 10 dies, TAC12 serà un altaveu de l’esperit festiu de la capital de l’Alt Camp.

Més enllà dels directes que s’emetran durant les festes i dels continguts inclosos a la programació de TAC12, les Decennals també es podran seguir a través del canal de youtube Tot Decennalstv, creat per TAC12 per a l’ocasió. És un espai on es podran trobar els diferents continguts que es generin. A més, serà un canal obert perquè la ciutadania pugui penjar també les seves imatges i compartir i enriquir així el record audiovisual de les festes.

La programació especial s’estrenarà el dia 28 de gener amb l’espectacle de llums inaugural. Serà un directe amb tres punts de connexió. També es  podrà seguir en directe la trobada de colles castelleres al passeig de l’estació i els actes centrals del dia 2 de febrer: l’ofici, la processó i la diada castellera. En total es realitzaran 8 retransmissions en directe, que inclouen també el mapping que es projectarà sobre l’església de sant Joan, diverses sortides del seguici festiu i el piromusical de cloenda