El ball de gala de les Decennals canvia de format per la COVID

Un dels principals referents de la programació de les Festes Decennals de Valls haurà de canviar de format. No hi haurà ball de gala. Tenint en compte que la normativa sanitària que preveu prorrogar la Generalitat no contempla que es pugui ballar, la proposta es reformularà per transformar-la en un concert de la Glenn Miller Orchestra.

Passa el mateix amb els balls programats al pavelló del Fornàs, on a més, cau de la cartellera Hotel Cochambre, que serà substituït per D-versiones i que actuarà el dia 6.  

Els canvis i ajustaments van més enllà. Els concerts s’hauran de fer amb públic assegut. A més, tot i que no es preveu que hi hagi tot de queda nocturn, s’ha avançat l’horari de quatre de les propostes musicals que s’oferiran a la Vela Principal per assegurar que acaben abans de dos quarts d’una.

Entre ells, el concert dels Deu de les Decennals, que s’iniciarà a les 12 del migdia. Les entrades no seran numerades i l’accés als espais serà per ordre d’arribada, si bé pel ball de gala es mantenen les llotges. La possibilitat de devolució de l’import de l’entrada només s’aplicarà en cas que els espectacles es reubiquin en un altre dia.

L’organització també ha previst ampliar el nombre de funcions d’alguns espectacles per poder reubicar el públic mantenint l’aforament del 70% previst per la Generalitat. És el cas per exemple de les propostes de Mar Ulldemolins o Ricard Farré, que ja tenien les entrades esgotades i que d’aquesta forma encara posen a la venda noves entrades.

Fins al moment s’han venut més de 30.000 localitats pels diferents espectacles programats.En queden encara unes 7.000 de disponibles.