Tylinn Carter deixa penjat el CB Valls

Aquest cap de setmana es reprèn el bàsquet al territori i ho farà amb una baixa important al CB Valls de Copa Catalunya perquè Tylin Carter no ha tornat dels Estats Units després de l'aturada nadalenca.

La jugadora no va avisar prèviament el club de les seves intencions i, malgrat tenir contracte en vigor, ha pres la decisió unilateralment, limitant així les opcions competitives de l'equip de Benet Ibáñez. La nord-americana va aterrar a l'Alt Camp a principis de l'octubre i va signar 15 punts de mitjana en cinc partits.

El CB Valls pot buscar una substituta a l'estranger fins al 31 de març, però les alternatives de mercat són reduïdes. El grup, mentrestant, és cuer amb un sol triomf de vuit possibles i disputarà la fase per la permanència. La part positiva és que les noves classificacions arrencaran de zero sense comptabilitzar resultats previs. Dissabte (18 hores) serà el Roser, el tercer, qui passi pel Joana Ballart.

cb valls 12 gener

Les absències definitives, també les temporals, són un llast el cap de setmana i, com explica l'entrenador, també en el dia a dia de feina perquè impossibilita dur a terme exercicis que requereixen un major nombre d'integrants. Ara bé, queden poc més de dos mesos per al començament d'una lligueta per la permanència en què el CB Valls disposarà de tantes probabilitats d'assolir objectiu com la resta. Mentalment, cal reforçar-se jornada rere jornada.

L'equip, que encara ha de recuperar els duels pendents a les pistes del Joventut Les Corts i l'Igualada, ja sap quan es jugarà el derbi contra el TGN Bàsquet al Joana Ballart. Per petició local arran de la coincidència de data amb les Decennals, el clàssic territorial es jugarà el dijous 27 de gener a les 21.30 hores).