Les joguines més populars per Reis

Sembla que enguany les compres nadalenques s'han allargat fins a l'últim moment. Poques hores abans que Ses Magestats comencin a repartir regals per les cases d'arreu del territori, les jogueteries treballen a tot drap per assegurar-se que tothom rebi allò que ha posat en la seva carta als Reis.

Tot indica que hi haurà molts paquets tecnològics, amb les videoconsoles al capdavant del rànquing. Ara bé, com que els clàssics, diuen, no moren mai, jocs de taula històrics com el Trivial entraran de nou a moltes llars.

Joguines 2

Ja fa un parell d'anys que en aquesta jogueteria del centre de Valls també ha augmentat considerablement la demanda de jocs de fusta i de caràcter experimental. També n'hi ha que, any rere any, triomfen, com les nines o els jocs de dibuixos animats.

Els patges més previsors ja tenen els regals a punt, però aquest 2022 molts han esperat a l'últim moment per fer realitat els desitjos dels més petits. De fet, un gruix important de vendes s'han fet durant aquests primers dies de l'any. Els comerciants creuen que és conseqüència dels dubtes que genera la situació de pandèmia i l'impacte de la nova variant del virus.

Sigui com sigui, que ningú es preocupi perquè, com cada any, els Reis arribaran a temps amb tots els encàrrecs.