La circoteca de Valls apropa els infants al circ per Nadal

La Senyora X presenta el seu espectacle “Davant el dubte, balla” als valents que participen de la proposta nadalenca el petit circ impulsada per la companyia Passabarret a Valls. Una proposta que s’havia d’allargar durant quatre dies, però que es quedarà en dos. L’organització ha hagut de suspendre les últimes sessions programades per la caiguda radical de la venda d’entrades després de l’anunci de les noves restriccions per la pandèmia.

Els assistents a aquesta proposta, però han pogut descobrir un espai nou on el circ n’és el principal protagonista: el Jardí de la Circoteca. A banda dels espectacles programats a la vela que s’hi ha instal·lat, l’espai també ofereix l’oportunitat a infants i acompanyants de descobrir el món del circ jugant i practicant amb instruments habituals de les diferents disciplines que el formen.

És un tast de l’activitat que en un futur vol impulsar Passabarret en aquest nou espai de trobada que vol atraure infants, però sobretot, famílies. La companyia vallenca confia poder engegar una programació estable a partir de la primavera. Una programació compartida amb els tallers adreçats a escoles que ja realitza en l’actualitat i que també tindrien cabuda en el nou espai que ha ampliat la capacitat de la circoteca.