L'any més especial de Marta Galimany

L'any que acaba suposa un nou pas endavant en una carrera que continua semblant que no troba encara el sostre. Marta Galimany el recordarà sempre com el del debut olímpic, però també com el de la consolidació dins de l'elit estatal de la llarga distància. A Tòquio es culmina el somni de tot atleta, una cursa on no tot va sortir com esperava, però on no es pot dubtar de l'entrega i la constància derivada de la feina feta.

RECONEIXEMENT VALLENC

I tot aquest treball té recompensa quan veus que els teus el valoren. Ara, Galimany entrena en una pista que porta el seu nom, fet que reconeix és un orgull, però també un exercici de responsabilitat.

2022, EUROPEU O MUNDIAL?

I quan els resultats són satisfactoris, els reptes continuen apareixent davant teu. El principal del 2022 encara és una incògnita, ja que Europeu i Mundial coincideixen i són incompatibles. Galimany, però estarà preparada pel que convingui.

Ara doncs caldrà esperar a la decisió final i quins han de ser els passos previs en forma de proves a disputar per a omplir de nou un 2022 on la progressió espectacular dels darrers anys ha de continuar.