Les Decennals tindran tres exposicions impulsades des de Valls

Una ruta d’exposicions unirà el local de l’AAEET, la capella del Roser i l’entorn de la biblioteca Carles Cardó durant les Decennals. En aquest últim punt el col·lectiu Fort, format per fotoperiodistes castellers  presentaran la mostra Fort i Amunt, de temàtica castellera. Serà una mostra de carrer, amb fotografies de grans dimensions d’una quinzena de fotògrafs que penjaran de les parets de l’edifici de la biblioteca.

Juntament amb la mostra de fotografia castellera l’AAEET proposarà al seu local una exposició d’elements col·leccionables de temàtiques diferents. En un principi es volia dedicar la mostra al col·leccionisme casteller, però aquesta ja es va avançar per Santa Úrsula i ara s’ha ampliat l’abast de l’exposició.

L’última exposició impulsada des de la comissió de cultura de les Decennals s’ubicarà a la capella de Sant Roc i serà una mostra de treballs, amb les Decennals com a temàtica, realitzada pel mateix col·lectiu d’artistes que durant Nadal ja exposen els seus treballs a la sala Sant Roc. Són 24 artistes vallencs i de l’Alt Camp que, en aquest cas aportaran la seva visió íntima i artística de les festes. Les tres mostres s’inauguraran de forma conjunta amb una ruta itinerant el 27 de gener.

Exposicions a banda, el centre de lectura de Valls presenta una publicació que repassa la biografia dels personatges que formen part de la galeria de ciutadans il·lustres de Valls. El recull ha estat coordinat per l’historiador Pol Montserrat i s’ha compilat arran del cicle de conferències que l’entitat vallenca ha realitzat durant l’últim any amb els vallencs il·lustres com a protagonistes.