L'art i la creativitat prenen protagonisme al Nadal de Valls

El pessebrista Jordi Targa ultima, pocs minuts abans de la seva inauguració, els detalls del pessebre monumental que des de fa 32 anys regala a la ciutat per Nadal. Primer es va ubicar a la masia familiar i després va convertir-se en una proposta dels veïns de Pisos Clols per celebrar el Nadal. Els últims anys el pessebre s’havia traslladat a la capella del Roser. Enguany ha canviat de nou d’ubicació i es troba a l’oficina de turisme.

El pessebre s’inspira en estampes bíbliques, però també mostra racons i paisatges vinculats al camp català i trets identitaris de la capital de l’Alt Camp. De fet, en any de Decennals, no hi podia faltar el domàs de la Candela.

Al costat del pessebre monumental, l’altra gran proposta expositiva que omple el Nadal de Valls és la tradicional mostra del Grup de Nadal dels artistes de Valls i l’Alt Camp. Enguany són 24 els artistes que exposen a la sala Sant Roc. Hi podem trobar escultures i pintures de diferents tècniques.

Una proposta eclèctica que amb aquesta suma ja 79 edicions, convertint-se en una de les exposicions més veteranes de l’estat. La mostra artística es podrà visitar fins al dia de Reis, mentre el pessebre monumental s’allargarà fins a la Candela.