CB Valls - CB Salou (66-79)

Hem narrat el derbi en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí. El CB Salou guanya per primer cop un partit d'EBA al Joana Ballart i se situa a un sol triomf dels d'Oriol Pozo, que abandonen el colideratge d'una LLiga EBA ara encapçalada en solitari per El Olivar, amb un triomf més.

El CB Salou cada dia s'agrada més i des de la defensa sotmet els seus rivals. Ja ho vam dir la setmana anterior contra el CBT i en l'anterior derbi de la categoria: intensitat, rotacions de primer nivell i un encert en el tir que arrodoneix l'estat de gràcia dels de Jesús Muñiz. Els vallencs no s'han vist desbordats com el CBT, ja que sempre s'han mantingut a prop en el resultat, però el ritme l'ha pautat únicament i exclusiva el conjunt visitant.

Cada cop que el CB Valls s'acostava, els salouencs responent de manera expeditiva per conservar un marge de punts que no s'ha incrementat fins als darrers instants de clàssic. CJ Barksdale, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador del duel, mentre que per part local destaquen els 15 punts de Marcus Vinicius.

La temperatura de l'EBA continua incrementant-se perquè el CB Salou (7-4) es col·loca a una sola victòria del CBT i el CB Valls gràcies a la ratxa de quatre resultats positius que culminen un final d'any perfecte. Els de l'Alt Camp, mentrestant, marxen amb un notable balanç (8-3) que permet conservar intactes les possibilitats de disputar la fase d'ascens a la LEB Plata.

Queda tota una segona volta que arrencarà el cap de setmana del 15 de gener amb el CB Valls-Barberà i El Olivar-CB Salou.

Parcials: 17-22, 17-16, 15-17 i 17-24.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219379