Ngomo contra els seus

Òscar Ngomo contra els seus. Òscar Ngomo jugarà per primer cop un partit de Lliga EBA com a rival al Joana Ballart. El vallenc visita dissabte un pavelló que coneix perfectament per enfrontar-se a alguns dels antics companys.

Ngomo és de Valls, juga al Salou des de fa dues temporades, fins i tot va passar pel CBT i va formar-se al CB Valls, casa seva, d'on va sorgir des de la base. Un rodamón nascut a Madrid, vallenc des de ben petit, internacional amb Guinea Equatorial i que, curiosament, mai ha competit com a rival al Joana Ballart a la Lliga EBA.

Perquè fer-ho a la Lliga Catalana també especial, però no hi ha punts en disputa. Això succeirà dissabte (18 hores) i en el derbi de l'EBA previ a l'aturada nadalenca.

El CB Valls és líder amb només dues derrotes i el CB Salou cotitza a l'alça dues victòries per sota, però amb tres resultats seguits en positiu. I la grada? Possiblement plena a vessar, independentment que el partit pugui seguir-se també des de la televisió i el web de TAC12.

Dos dies queden per a la celebració de l'últim partit de la primera volta d'una Lliga EBA en què tots dos equips, també el CBT, són candidats a la pugna per una plaça a la fase d'ascens a LEB Plata. I Ngomo, ara de groc.