UE Valls - Rapitenca (2-2)

Empat en el derbi de la demarcació a Primera Catalana i en un partit en què Ricky Nogueira ha neutralitzat els dos gols de la Rapitenca. Els de Manel Cazorla encadenen quatre jornades sense guanyar i són cinquens amb 14 punts en 10 jornades.

La Rapitenca d'Antoni Teixidó s'ha avançat en el minut 28 mitjançant Jordi Oribe, que ha aprofitat a plaer i lliure de marcatge des de l'àrea petita, una centrada des de l'esquerra. La resposta local ha arribat quatre minuts després quan Ricard Nogueira s'ha desfet del defensor en una acció de qualitat i girant-se 180 graus per quedar-se absolutament sol davant el porter dels ebrencs.

La fortuna ha somrigut la Rapitenca perquè el xut d'Omar des de fora de l'àrea quan portàvem un quart d'hora de la segona meitat l'ha desviat fortuïtament el mateix Jordi Oribe per situar l'1 a 2. I s'ha repetit la història de la primera meitat perquè gairebé a continuació, en el 67', Nogueira ha fet el 2 a 2 traient petroli d'un refús de Reverté.

El marcador ja no s'ha mogut més i les taules no convencen cap dels dos equips, amb aspiracions de lluitar fins al final per posicions capdavanteres a Primera Catalana. Ha estat l'últim partit com a local del Valls aquest 2021. La darrera jornada de l'any es disputarà a Tàrrega diumenge vinent (17 hores)