Valls prepara la Candela més il·luminada de la història

Ja s'ha aixecat la bastida de 25 metres que quedarà coberta per més de 350.000 bombetes LED al passeig Tarradellas del Fornàs. Aquest punt de Valls acollirà "Omega", l'acte que marcarà el tret de sortida de les Decennals de Valls.

L'espectacle de llum i música és una de les grans novetats d'enguany i estarà complementat amb les ornamentacions lumíniques patrimonials del nucli històric, on hi haurà 400.000 bombetes repartides entre la plaça del Blat, el carrer de la Cort i el Pati.

Llums candela 2021

L'estrena de les lluminàries del Fornàs serà el 28 de gener amb una cavalcada que arrancarà al centre històric. Anirà a càrrec de la Compagnie des Quidams, de França, que passejaran deu imponents cavalls d'ivori il·luminats. Un cop al passeig Tarradellas s'encendran les llums musicals de l'estructura que ha dissenyat la prestigiosa empresa italiana MarianoLight, que ha treballat en celebracions festives d'arreu del món.

El show lluminós del Fornàs es podrà veure en sis variants diferents durant els deu dies de les Decennals. En total, una cinquantena de passis. Pel que fa a les lluminàries del centre, funcionaran de 18 hores a 1 de la matinada i fins a les 2, els divendres i les vigílies de festes.