Horta - CB Valls (62-66)

El segon de la Lliga EBA no falla i aprofita la punxada del Castelldefels per situar-se una victòria per sobre d'un dels aspirants a la part alta d'aquesta temporada. 8-2 és el balanç dels d'Oriol Pozo, que dormen el dissabte com a líders provisionals perquè el primer de la taula, el CBT, no juga fins aquest diumenge.

L'Horta és gairebé sempre un oponent incòmode, malgrat que només ha aconseguit un triomf en nou jornades. I no ha estat la millor imatge dels vallencs, solvents durant els 10 minuts inicials, però irregulars des d'aleshores, fins al punt d'acabar patint més del compte després d'un tercer període en què el rendiment ha tornat a incrementar-se.

Dues cares en un sol partit i enmig d'un torneig on cada cap de setmana hi ha sorpreses, com la derrota del mateix Castelldefels a la pista de l'Es Castell.

Marcus Vinicius ha estat l'home més destacat amb 17 punts i 13 rebots en un dia en què el seu equip no ha sigut fiable en cap faceta ofensiva, però que ha sabut guanyar, malgrat tot. I la situació dels de l'Alt Camp és pràcticament immillorable de cara al derbi de dissabte vinent (18 hores) i a casa contra el CB Salou. Un cara a cara territorial que narrarem en directe a TAC12.

Parcials: 11-22, 21-10, 12-20 i 18-14

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219378