Cada cop més la UE Valls de Cazorla

Els resultats de les últimes setmanes no han acompanyat, però el començament de la temporada de la Unió Esportiva Valls a la Primera Catalana és esperançador. Els de Manel Cazorla descansen aquest cap de setmana i el tècnic opina que l'equip avança cap a on ell vol que ho faci.

La UE Valls és cada cop més la UE Valls de Manel Cazorla, un equip que genera i concedeix poc, però que, això sí, no ha assolit el topall de rendiment perquè materialitza poques de les ocasions fabricades. Els de l'Alt Camp són cinquens de la Primera Catalana amb 13 punts en 9 jornades i amb una zona capdavantera de la classificació que continua a prop per poder assegurar que els papers de la campanya no s'han definit encara.

ue valls 26 novembre

 

És l'estrena local de Cazorla a la banqueta després d'un curs a Tercera Divisió a les ordres de Joan Antoni Pallarès, que ara dirigeix el projecte des dels despatxos.

Els darrers marcadors del curs, però, han estat negatius amb una derrota i dos empats. I la mancança vigent principal és ofensiva: poc més d'un gol de mitjana per partit i menys d'un en contra.

La Tercera Divisió tornarà al Vilar i contra la Rapitenca, el 12 de desembre. El líder de grup és el Vilanova, sis punts per damunt dels vallencs.