Final dels aldarulls a Valls?

Els Mossos d'Esquadra han detingut els protagonistes dels últims episodis delictius a Valls. Episodis que han incrementat la sensació d'inseguretat dels veïns després que es difonguessin imatges per les xarxes socials. Als detinguts se'ls imputen diversos delictes, entre ells, temptativa d'homicidi.

Els Mossos confien haver tancat definitivament el capítol d'episodis delictius que han alarmat els veïns de Valls les últimes setmanes amb la detenció de la persona que els hauria protagonitzat. El sospitós, veí de Valls, va ser detingut a Cunit, on s'amagava, juntament amb un company. La policia els imputa diversos delictes de lesions, amenaces i desordres públics, com també de temptativa d'homicidi.

La detenció va culminar un ampli operatiu policial a Valls, Alcover i Cunit, coordinat pels Mossos, que va comptar també amb la col·laboració de la policia local. En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Valls s'aplaudeix l'actuació dels Mossos i es valora el grau de complicitat entre els agents locals i catalans.

Malgrat tot, des de l'Ajuntament de Valls se segueix reclamant més presència de Mossos a la ciutat. S'entén també que la sensació creixent d'inseguretat s'ha de combatre tenint en compte altres aspectes, més enllà de la seguretat. En aquest sentit es treballa per constituir un espai de treball conjunt amb la participació d'associacions veïnals i entitats socials per definir estratègies d'actuació.