Valls instal·larà càmeres de vigilància als aparcaments del Barri Antic

A les càmeres de vigilància instal·lades al carrer de la Cort i la plaça del Blat se n’afegiran de noves a altres punts del Barri Antic. Ja hi havia la previsió d’incrementar l’àrea d’influència al carrer Sant Antoni i la plaça de l’Oli, però l’Ajuntament fe Valls anirà més enllà encara. Preveu instal·lar-ne també als principals aparcaments de l’entorn del nucli històric de la ciutat.

Aquesta serà la principal solució preventiva consensuada per la junta seguretat local, amb presència de diferents cossos de seguretat, per fer front a la sensació d’inseguretat creada les últimes setmanes a la capital de l’Alt Camp.

Des de Mossos s’assegura que les dades anuals no indiquen cap creixement de la delinqüència, però admeten que els últims fets delictius han incrementat una sensació d’inseguretat que s’ha de revertir des de l’àmbit policial, però també amb estratègies consensuades amb la participació del teixit associatiu, veïnal i comercial de la ciutat.

Els Mossos d’esquadra asseguren poder resoldre en breu la problemàtica dels últims episodis delictius a Valls, que tot i que s’han produït a la via pública, situen dins l’àmbit privat. Des de l’Ajuntament de Valls s’ha demanat a interior més presència de Mossos a la capital de l’Alt Camp. En resposta, la policia catalana ha assegurat que optimitzen la plantilla per donar la cobertura adequada i necessària.