Entrenador orgullós

Manel Cazorla es mostra feliç pel rendiment d'una UE Valls que rep el Gavà instal·lat en la part alta de la Primera Catalana tot i perdre la jornada anterior. Caure al camp del líder, l'Atlètic Segre (3-2), entra dins la lògica competitiva i fer-ho amb opcions de treure alguna cosa de profit, de a , una garantia de bon funcionament intersetmanal de la UE Valls.

Això dignifica el grup i garanteix la calma de l'entrenador, tranquil, independentment de si els resultats d'un dia concret acompanyen o no. Els de l'Alt Camp són quarts i a tres punts del líder amb tan sols dues derrotes en set jornades.

El Gavà es troba quatre punts per sota dels els vallencs, però ha disputat un partit menys. L'última vegada que els dos equips van veure's les cares en duel oficial al Vilar va ser ara fa dos anys, també a Primera Catalana i amb victòria local per 2-0. Parlar dels del Baix Llobregat és mencionar un històric amb moltes temporades de recorregut a la Tercera Divisió, fins i tot amb etapes recents a la Segona B.

Xavi Toldrà i Èric Martí són baixa per lesió i aquest últim no tornarà fins d'aquí a tres setmanes per culpa d'un trencament de fibres. La UE Valls-Gavà es jugarà diumenge a les 16.30 hores.