A un triomf d'igualar l'inici del 2020

Demanar major regularitat al Club Bàsquet Valls és gairebé exigir que no perdi mai perquè, fins ara, tan sols ha ensopegat contra CBT i Castelldefels, possiblement els dos millors conjunts de l'inici de l'EBA. Però l'equip no ha assolit encara el topall competitiu, ja que molts dels seus integrants continuen en procés d'aclimatació. Malgrat això, els vallencs s'han mostrat segurs a casa i fiables a domicili amb victòries de prestigi com la de Saragossa.

Emilio Martínez és un dels fitxatges i destaca la professionalitat d'un club que nodreix els jugadors d'eines i horaris similars als d'entitats professionals. Segon de la Lliga, el Valls pot millorar i haurà de seguir sent fiable a mitjà termini per garantir la seva candidatura a una plaça en la fase d'ascens.

L'arribada de l'aler Boris Voykov, que ja rendeix com qui més, genera un "beneit" problema al tècnic Oriol Pozo, el repartiment de minuts entre una plantilla que ha incrementat així la seva potencialitat.

Si els de l'Alt Camp vencen diumenge a la pista de l'Es Castell (12 hores), calcaran els números de la campanya passada: sis victòries i dues derrotes.