CB Valls - Sant Cugat (89-67)

El CB Valls segueix en zona d'accés a la fase d'ascens a LEB Plata després de desfer-se del Sant Cugat i de sumar la segona victòria consecutiva a la Lliga EBA. L'home més destacat del dia, Marcus Vinicius: 18 punts i 12 rebots.

L'alegria principal de la tarda, però, s'escriu en búlgar perquè Boris Voykov ha disputat el segon compromís com a jugador del CB Valls i el primer al Joana Ballart. Ja va rendir correctament en el triomf contra El Olivar, però avui ha anat més enllà afinant el tir i engreixant els comptes particulars. Així, l'aler ha aconseguit 4 de 6 en triples amb 17 punts en poc més de 20 minuts.

El Sant Cugat s'ha mantingut amb opcions reals de triomf fins al descans quan el parcial favorable als vallencs era només de quatre punts. Un parcial de 8-0 poc després d'iniciar-se la segona part ha situat coll avall el duel per als d'Oriol Pozo, malgrat la insistència d'uns visitants que s'han col·locat a un sol punt a manca de dos minuts i mig per acabar-se el tercer període. Els de l'Alt Camp han capturat gairebé el doble de rebots que el Sant Cugat, que ha cedit ja clarament en el quart i últim període.

El següent compromís del CB Valls es disputarà fora del territori peninsular perquè caldrà desplaçar-se a la pista de l'Es Castell, de les Illes Balears, equip que ja va perdre anteriorment contra CBT i CB Salou. El partit corresponent a la jornada 8 es disputarà diumenge a les 12 hores.

Parcials: 16-15, 23-20, 22-16 i 28-16.