Un dels millors de l'EBA

El CBT es creua amb el Castelldefels, que ja s'ha desfet de CB Valls i CB Salou aquesta temporada i que tan sols ha perdut un compromís dels cinc jugats. L'experiència de bona part de la seva plantilla topa amb la joventut extrema dels tarragonins que, tot i això, continuen invictes després de sis jornades.

El Castelldefels va guanyar contra el CB Valls (71-68) i el CB Salou (100-69), així que el CBT enllesteix el torn de visites tarragonines a Can Vinader. Amb un partit menys, si el Castelldefels el guanyés, seria, ara per ara, segon en solitari de la Lliga EBA i tan sols per darrere dels de Berni Álvarez. Un projecte estable a la categoria i prou fidel a la zona capdavantera.

El rival ve de guanyar a domicili contra el SESE, però va patir la primera punxada fa 15 dies i a casa contra el Roser. Això pot estimular encara més els locals davant la visita del CBT, que no ha deixat d'avançar cap setmana, però que ha suat de valent diversos cops, especialment contra Horta i Barberà.

El Castelldefels-CBT es disputarà diumenge a les 18.05 hores amb l'absència per molèsties de Víctor Vinós. El partit podrà seguir-se a TAC12 mitjançant el programa En Joc de la Xarxa de Comunicació Local.