Així serà la programació artística de les Decennals de Valls

Oques Grasses, Beret, Rosario, Don Patricio, La Oreja de Van Goch, Macaco o La Pegatina són les principals propostes que es podran veure a la Vela Principal que s’ubicarà, com fa deu anys, al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Seran els protagonistes dels concerts de gran format de les Decennals 2021 més 1.

Una programació que es tancarà, com en la passada edició, amb un macroconcert amb la participació de deu grups catalans. Una proposta que té continuïtat, tot i que només dos dels protagonistes de llavors: Els Amics de les Arts i Els Pets, hi participaran enguany.

La banda de Constantí actuarà per quart cop a les festes vallenques. Buhos, Itaca Band, Joan Dausà, Manel, Miquel del Roig, Zoo i Suu completaran un cartell que tancarà la vallenca Maria Jacobs, que presentarà nou disc.

Vela principal a banda, la programació artística també tindrà com a escenaris el Centre Cultural, amb propostes de gran format com el Petit Princep, la Filla del Mar o l’última proposta de Dagoll Dagom: Bye, bye Monstre. També presencia de companyies més internacionals com Los Vivancos, Mayumana o la lírica de Maria Bayo.

decennals

El Teatre Principal serà l’escenari que acollirà els destecats referents del talent local. Allí hi actuaran les actrius vallenques Mar Ulldemolins i Pepa Plana, que estrenen espectacles.

També Ricard Farré, amb el Bon Policia. Musicalment, Francesc Sans participarà en una proposta protagonitzada per Roger Mas i la Cobla Sant Jordi.

Valls també recupera com a espai escènic la Cooperativa Agrícola per espectacles de petit format mentre la plaça de l’Oli acollirà també una vela on trobarem música d’arrel. Les orquestres actuaran al pavelló Xavi Tondo, excepte la Glenn Miller Orquestra, que ho farà al ball de gala a la vela principal, adaptada per a l’ocasió.