El CB Valls agrada, però vol enamorar

Pocs equips guanyaran a Saragossa i a la pista del Olivar, plantilla de potencial il·limitat que, fins diumenge, ocupava la segona plaça de la Lliga EBA. El triomf del Club Bàsquet Valls a l'Aragó va redreçar el rumb després de la derrota contra el CBT.

En cap moment, a excepció del dia de Castelldefels, els vallencs s'han desdibuixat. Tampoc han negat, però, que la meta de l'excel·lència esportiva cau encara molt lluny. Va ser un estiu de canvis, molts canvis, a diferència dels anys anteriors. I mentre l'aler búlgar Boris Voykov suma els seus primers minuts com a membre dels de l'Alt Camp, Oriol Pozo es mostra satisfet amb el grup. I ambiciós perquè n'espera més, tot i el correcte balanç de quatre victòries i dues derrotes.

Les úniques dues punxades van patir-se contra dos dels projectes més estables i potents, com són els de CBT i Castelldefels. Progressar mentalment per enfortir el vestidor és un dels grans reptes del flamant CB Valls.

Segon de l'EBA tan sols per darrere del CBT, el Club Bàsquet Valls rebrà la visita del Sant Cugat al Joana Ballart aquest dissabte a les 18 hores.