UE Valls - Alcarràs (2-0)

Els de Manel Cazorla s'han mostrat molt superiors al rival i sumen un triomf després de dues setmanes sense fer-ho. Així, ccontinuen a la part alta de la igualada Primera Catalana

Xavi Toldrà ha avançat els locals poc abans del descans (42') i després d'una primera part en què l'ordre defensiu ha evitat que l'Alcarràs generés perill a la porteria d'Albert Alfonso. Abans, en el minut 16, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Nogueira per fora de joc.

La UE Valls ha seguit dominant durant la segona meitat, però el gol de la sentència s'ha fet esperar més del compte i això ha generat por a què alguna acció aïllada impedís sumar els tres punts davant l'afició aplegada al Municipal del Vilar. La preocupació s'ha evaporat amb el 2-0 del suplent Verdejo al minut 83.

És la tercera victòria vallenca aquesta temporada, 11 punts de 18 possibles i tan sols per darrere del líder, l'Atlètic Lleida, següent rival i a domicili; un partit que es disputarà dissabte a les 17.15 hores.