TDX-2022

Primera Catalana sense patró

Tres punts separen el líder, el Martorell (9), del vuitè, el Mollerussa. Enmig de la pila d'equips que sovintegen resultats de tota tipologia hi ha la UE Valls (8), que vol guanyar contra l'Alcarràs després de dos partits sense fer-ho.

És impossible diagnosticar encara qui pot ocupar posicions capdavanteres i qui pot patir per sota: la irregularitat és insistent, predominant. Així, els de l'Alt Camp són sisens tot i haver perdut gairebé tants punts, set, com els que ha sumat fins ara. I no és demèrit de la UE Valls sinó fruit de la igualtat, tanta com la que possiblement es veurà al Vilar, aquest cap de setmana, contra un Alcarràs que també signa 8 punts.

Cazorla i els seus van aconseguir un meritori punt del sempre complicat estadi del Vilanova, però van caure davant el Viladecans fa quinze dies i a casa. És hora de creure en els tòpics perquè cal fer bo l'empat.

DECLA

Recta final per a la tornada de Sergi Gestí i Guillem Martínez, que no podran jugar encara un UE Valls-Alcarràs que començarà diumenge a les 16.30 hores.