El Olivar és un perill

El CB Valls es desplaça a la pista d'un vinculat del Saragossa d'ACB que se situa en la segona posició de l'EBA, que tan sols ha perdut un partit i que ja va ser capaç d'endur-se la victòria de Salou en la primera jornada.

És una plantilla jove amb molt talent i físic. Ara bé, també és un grup que fluctua per les necessitats d'equips vinculats de superior categoria i perquè el projecte prioritza la formació de cadascun dels efectius per damunt del resultat a l'EBA.

Tot i això, la classificació acompanya perquè El Olivar només ha caigut contra l'Es Castell i a domicili, amb triomfs davant el mateix CB Salou, Sant Cugat, Martinenc i Horta. Entre el roster hi ha Aday Mara, la perla del bàsquet espanyol i que, amb 218 centímetres i 16 anys, ha debutat enguany a la Lliga LEB Or amb el Huesca, però que ha tornat a casa per jugar amb l'EBA i entrenar amb l'ACB.

El CB Valls, per la seva banda, signa un balanç de 3-2 amb una ensopegada al Joana Ballart, la de l'altre dia contra el CBT, i una altra a Castelldefels. D'aquí a poques setmanes, a finals de mes, la taula ja deixarà veure amb certa claredat quins equips opten aquest curs a la part alta.

El Olivar-CB Valls es disputarà diumenge a les 17 hores. Serà el debut de l'alter búlgar, Boris Voykov, que va incorporar-se als de l'Alt Camp aquest dimecres i que pretén aportar cistelles i rebots, gairebé tants com a la segona divisió del seu país on, de mitjana, va signar 31 punts i 9 captures.

Foto: Twitter @Fund_BZ