El CB Valls carrega piles

Segona setmana consecutiva sense partits per al Club Bàsquet Valls de Copa Catalunya, que preveu tornar amb energies renovades i amb Tylin Carter ja plenament adaptada al projecte a partir de la setmana vinent.

El nombre excessivament elevat de pilotes perdudes és el principal maldecap de Benet Ibáñez per redreçar el rumb d'un Club Bàsquet Valls que ha millorat amb el pas de les setmanes, però que tan sols ha sumat un triomf en cinc partits. La taula de la primera fase de Copa Catalunya és irrellevant per a tots aquells equips que no acabin entre les dues primeres, ja que arrencaran de zero la segona, la de la salvació.

Ara bé, sense cap mena de dubte, els resultats marcaran tendència de la primavera. La situació no és alarmant, però capfica la plantilla. Així, el calendari ofereix un segon descans consecutiu per a les vallenques, que no entraran en acció fins a la setmana vinent. Un stand by necessari.

La derrota al Sagrat Cor del TGN Bàsquet va frenar l'evolució experimentada en la jornada anterior i amb el triomf contra el Draft Gramenet i que va coincidir amb el debut Tylin Carter. La interior nord-americana també aprofitarà aquests dies d'aturada per adaptar-se als automatismes de l'equip.

La Copa Catalunya tornarà per al Valls el 13 de novembre i a la pista del Ploms Salle de Reus.

L'ANTERIOR PARTIT