TDX-2022

Vilanova - UE Valls: camp il·lustre per refer-se

Manel Cazorla vol tornar a guanyar a Primera Catalana després d'estrenar l'apartat de derrotes, la setmana anterior, a casa i contra el Viladecans (0-1).

L'última vegada que la UE Valls va competir a l'estadi dels Alumnes Obrers va ser el desembre del 2019, el curs de l'ascens a Tercera, i amb triomf per 1 a 4. Ha estat una època convulsa per al Vilanova, que va arribar a descendir a Segona Catalana. Ara pretén ser estable a Primera i, amb el pas del temps, recuperar el pes perdut com a referent de les categories més humils del futbol estatal a Catalunya. 

Caure l'altre dia no ha afectat negativament els de l'Alt Camp, tot el contrari: ha reforçat l'esperit i l'orgull de l'equip.

La UE Valls és líder amb 7 punts de 12 possibles i el Vilanova, cinquè amb 6, tots ells sumats les últimes jornades: un rival en ratxa i un bon camp per jugar a futbol.

Sergi Gestí i Guillem Martínez estan en la recta final de la recuperació, Riki ja té més ritme com a fitxatge de la setmana anterior i de cara a un Vilanova-UE Valls que es disputarà aquest dissabte (18 hores).

Foto: Twitter @cfvng