El CB Valls - CBT, en directe a TAC12

El Club Bàsquet Valls - CBT el narrarem en directe a TAC12 (dissabte, 18 hores). Recuperarem un derbi de Lliga EBA inèdit al Joana Ballart des del 2019. Avui hem reunit a la pista els entrenadors Oriol Pozo i Berni Álvarez.

L'últim cop que van saludar-se al parquet no va jugar-se per l'esclat oficial de la pandèmia hores després. Així que el Camp de Tarragona recupera per fi el clàssic esportiu per excel·lència, el CB Valls-CBT.

S'omplirà el Joana Ballart per rebre el líder invicte en quatre jornades, el CBT. Els de l'Alt Camp, per la seva banda, no han perdut cap partit a casa. Passi el que passi, serà una festa reivindicativa de l'esport local que pretén aprofitar també l'altaveu de TAC12.

DERBI 27 SETEMBRE

A l'espera de saber si el local David Loras i el visitant Orion arriben a temps per jugar, qui gestioni millor la pressió disposarà d'un avantatge que pot ser clau per desequilibrar el derbi. El Valls no ha guanyat en competició lliguera al CBT aquest segle. L'últim cop que van creuar-se, fa tres cursos.

El partit l'explicarem des d'uns minuts abans a TAC12, amb la narració de Carles Cortés i els comentaris de l'extècnic vallenc, Xavier Secall.