Valls reobre el carrer del Carme després d'ensorrar-se una casa deshabitada

Ensurt al Barri Antic de Valls per l’ensorrament d’una casa deshabitada dissabte al vespre. L’edifici de tres pisos es va desplomar i part de la runa va envair el carrer del Carme en una zona natural d’entrada i sortida del centre històric.

Per precaució es van desallotjar set veïns dels edificis adjacents a l’afectat. Són tres famílies que han hagut de passar el cap de setmana fora de casa.

L’edifici afectat per l’ensorrament estava declarat en ruïna i l’Ajuntament havia tramitat ordres d’execució a la propietat perquè hi actués. De resultes de l’ensorrament, el carrer del Carme, a l’alçada de la cruïlla amb el dels Metges, ha quedat tallat al trànsit durant tot el cap de setmana.

Diumenge al matí es van iniciar les tasques de desescombrament i altres treballs per assegurar la zona. També s’han realitzat diverses inspeccions per analitzar les afectacions que pugui tenir l’ensorrament a l’entorn. Treballs que encara s’han allargat durant aquest dilluns, quan ja s'ha pogut reobrir el carrer al trànsit.