UE Valls: Ara també a fora

La victòria de la setmana anterior al Vilar aporta tranquil·litat a un equip que no coneix la derrota a Primera Catalana. 4 punts de 6 possibles i torn per jugar a Solsona, rival competitiu i pràctic.

Tant banqueta com jugadors respiren satisfets perquè l'1 a 0 davant el Mollerussa modifica el sabor amarg de l'empat a Igualada de la primera jornada de campionat, en què l'equip va desaprofitar un 0-2 favorable. La classificació reforça la bona feina feta per l'acabat de descendir de Tercera Divisió

És la segona campanya consecutiva del Solsona al màxim nivell del futbol de Catalunya i, malgrat que encara no ha guanyat, amb un sol punt, tampoc ha perdut com a local on va empatar contra la Rapitenca, un dels projectes més ambiciosos de la categoria. I Cazorla ja coneix els lleidatans de la seva anterior etapa a les Borges Blanques.

Guillem, amb un esquinç sofert l'anterior partit, se suma a les absències ja conegudes de Sergi Gestí i Xavi Fabra per al desplaçament a Solsona de diumenge a les 17 hores.