Preparen un espectacle cooperatiu de dansa per les Decennals

La ballarina Elisenda Nadal prepara amb algunes de les participants un fragment de la coreografia que volen presentar en el marc de les Festes Decennals. Es tracta d’un projecte de dansa comunitària en què la ballarina i coreògrafa vallenca dirigeix un procés creatiu amb una quinzena de dones de diferents edats donant continuïtat als tallers que ja venia realitzant al Centre Cívic.

Per als impulsors de l’espectacle i també per a la comissió organitzadora, la importància de la proposta rau precisament en el procés previ de creació cooperativa. El resultat del procés es podrà veure en el marc de les Decennals a la vela del circ de Passabarret. L’espectacle "El barri balla: dones"  serà, diuen les protagonistes, un homentage a la dona.

De moment, el procés creatiu es realitza en dos grups que, a partir del mes de novembre, es fusionaran per treballar conjuntament l’espectacle. Actualment utilitzen les instal·lacions de l’escola de dansa Infinity, però també treballaran al Centre Cultural i al Teatre Principal.