CB Valls - Barberà (75-54)

Bon debut del CB Valls 2021-2022 amb triomf còmode contra el Barberà al joana Ballart. Els d'Oriol Pozo confirmen així la bona imatge de la pretemporada i pensen ja en el partit de diumenge vinent a Castelldefels.

Ha estat un triomf incontestable dels de l'Alt Camp, superiors en defensa i en atac, també en l'aspecte físic a un Barberà que en cap moment ha estat capaç d'aturar l'equip local. Després d'un inici de tirs exteriors a totes dues cistelles, el rebot ofensiu i el domini de la pintura i del joc més enllà del perímetre ha decantat de pressa el marcador del cantó d'un CB Valls amb moltes cares noves respecte a la campanya anterior, malgrat que no ho sembli pel rendiment. 

Ha estat, així, el dia 1 de Daniel Melinfowu, Marcus Vinicius, Adrià Trouvé, David Loras, Emilio Martínez, Jonathan Medina i Oriol Besora. La capacitat atlètica de Daniel, especialment en defensa, ha estat ja un dels grans atractius del CB Valls a l'hora de marcar la diferència en una EBA que es preveu molt igualada a la part alta de la classificació. 

Vinicius ha estat el màxim anotador amb 15 punts i 7 rebots; Jony Medina i Oriol Besora han arribat als 11. Per la seva banda, Daniel ha sumat 3 taps i 9 rebots, 8 d'ells en defensa.

Jordi Andreu no ha pogut sumar els seus primers minuts de curs amb la resta de companys per culpa d'una lesió a l'espatlla que el tindrà encara algunes setmanes fora de la pista. No el tindrem, d'aquesta manera, la setmana que ve i al pavelló d'un Castelldefels que ja va ser oponent directe dels vallencs en la pugna per accedir a la fase d'ascens a LEB Plata. 

Parcials:  22-14, 22-11, 17-9 i 14-20

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219324