Roda la Tercera Divisió encoberta de la UE Valls

Els vallencs debuten a Primera Catalana de la mà d'un tècnic local que s'estrena com a relleu de Joan Antoni Pallarès i després de descendir. El primer rival també ha baixat, l'Igualada.

Sergi Gestí i Iker Cid són baixa segura per una tendinitis i molèsties a l'esquena, respectivament. I és que ha estat una pretemporada atípica per culpa de les lesions, moltes provocades per cops que han frenat el ritme de feina de gran part de la plantilla. En qualsevol cas, la Unió Esportiva Valls arribarà bé a diumenge, o tan bé com es pot afrontar una primera jornada en què ningú estarà encara en condicions òptimes.

Hi ha tres grups a Primera Catalana i un reguitzell ben ampli d'històrics i d'equips extremadament ambiciosos. Sembla prou recomanable no establir objectius a llarg termini independentment que el Vilar fos seu de partits de lliga estatal fins fa pocs mesos.

L'Igualada també ha baixat i va perdre contra la UE Valls, el 31 de gener, per 0 a 1. En canvi, va emportar-se el triomf del Vilar fa gairebé un any.

Un duel que es disputarà diumenge a les 12 hores; és el grup 3 de Primera Catalana en què hi ha altres representants de la demarcació: El Catllar i la Rapitenca.