Sense entrebancs, cap al retorn a plaça

L’adjunt al cap de colla de la Vella omple la seva pròpia cantimplora d’aigua. És una de les mesures de distància social implantades per la colla al seu local d’assaig. Minuts abans, la cinquantena de camises que participen de l’assaig ha superat el control d’accés ubicat a la porta del local on ha hagut de mostrar el certificat que indica que ha superat el test d’antígens previ al Pius. 

L’assaig es focalitza al proper pilar de cinc, però pels castellers que hi participen és molt més. És yunb retorn a la normalitat.

A l’altra banda de la muralla, al carrer d’en Gassó, l’Eric i l Maria tanquen pinya en una de les proves de l’assaig de la Joves. Igual que la Vella, els de la camisa vermella també porten dos assajos sense incidències. De moment, tot i els nervis del moment, tots els castellers han superat el test d’antígens els dos dies d’assaig. 

Són assajos estranys. Limitats pel nombre de participants i condicionats per les mesures de protecció sanitària. Mascareta, gel hidroalcohòlic... Tot i això, els castellers saben que és el camí per tornar a les places: benvinguts siguin!