La UE Valls s'acomiada de la Tercera Divisió puntuant a Horta

Els de Joan Antoni Pallarès han empatat a un al camp de la Unió Atlètica d'Horta i en l'últim partit de la temporada de debut al futbol estatal. A partir d'ara, temps de reflexió i canvis per preparar un nou curs a Primera Catalana.

La UE Valls tanca així la temporada amb 30 punts en 30 jornades i en la setena posició de la lligueta per la permanència, 9 punts per sota de les places d'una salvació matemàticament impossible des de fa tres jornades. Els vallencs, però, no han perdut la cara a la competició i han conservat el rigor i l'ordre mostrat durant la majoria de partits d'aquesta campanya. 

L'Horta, un dels descendits i confecionat al seu dia per situar-se a la part capdavantera liderat a la banqueta per Víctor Valdés, que ja va marxar, s'ha avançat en el marcador mitjançant Eric Ruiz i a manca de 13 minuts per a l'acabament. Jordi Prades ha igualat el marcador cinc minuts més enllà per evitar així un adéu de curs amb pitjor sabor de boca. 

Les converses per decidir el futur de la banqueta i de la plantilla començaran la setmana vinent amb molts fronts oberts, el primer d'ells, Pallarès. L'home dels dos ascensos consecutius haurà de decidir si vol continuar o no a la UE Valls de la mateixa manera que el club haurà d'estudiar què és millor per a l'entitat després d'un any d'intens desgast.