Acabar bé

Punt final quan la UE Valls és més completa, fiable al darrere i per fi amb certes dosis puntuals d'efectivitat a dalt. Els actuals 29 punts en 29 jornades no serveixen ja per aspirar a salvar-se, però deixen oberta la possibilitat d'acabar cinquens, el millor dels descendits, sempre que Banyoles i Santfeliuenc empatin entre ells.

Guanyar a Horta és transcendent, sobretot, per evitar dir adéu amb dos disgustos, el d'haver de tornar al futbol territorial, ja assumit, i el d'haver-se allunyat de la gran imatge mostrada els últims temps.

L'Horta és la gran decepció del curs perquè va començar amb elevades pretensions sota la batuta d'un Víctor Valdés que ja va abandonar el vaixell d'un altre dels equips descendits matemàticament.

L'Horta-UE Valls es jugarà a partir de diumenge a les 18 hores. Aleix Ruiz, per motius personals, serà l'única absència dels vallencs el dia del comiat al futbol estatal. Des de dilluns, serà el torn d'obrir converses entre president i tècnic per decidir el futur de la banqueta.