L'últim tren

 

Si la UE Valls guanya a Figueres, es reenganxa al furgó de la permanència a Tercera. Si perd, gairebé dilapida totes les seves possibilitats. La línia de l'equip és bona, ara cal fer un pas més al Municipal de Vilatenim.

La remuntada contra l'Horta va ser la primera pilota de partit salvada per la Unió Esportiva Valls, que en vol tenir cinc més, tantes com jornades queden per disputar-se a la fase per la salvació a Tercera.

El límit entre seguir o no a la categoria se situa a sis punts; matemàticament és ben possible; també ho serà passi el que passi a Figueres, però caure reduiria les esperances excessivament. És, potser, l'última sortida cap a la permanència

ue valls okokok 14 maig ok

Chiri serà baixa per les mateixes molèsties que el van deixar fora d'última hora la jornada anterior. El Figueres va ser l'únic equip capaç de guanyar la UE Valls durant l'actual lligueta i còmodament (0-3).

Els gironins van aturar-se uns dies per culpa de la COVID, aspecte que hauria de jugar a favor dels de Pallarès, amb major ritme. Visitar l'estadi del Figueres, un clàssic de lligues superiors, l'estímul per als vallencs, que buscaran la sorpresa diumenge a les 18 hores.