El CB Valls deixa enrere el brot i vol arribar guanyant a la fase d'ascens

Tornada exprés del CB Valls, que fa uns dies va patir un cas de coronavirus a la plantilla i que ja entrena gràcies al cribratge via PCR finançat pel mateix club. Divendres, últim partit de la fase regular a Igualada, duel ajornat el cap de setmana anterior pel positiu de COVID-19 vallenc. 

Que l'aturada hagi estat pràcticament anecdòtica gràcies a la ràpida actuació de la junta directiva és motiu d'orgull per a tècncs i jugadors, que van trepitjar pista gairebé al complet per primer cop aquest dimecres amb un parell de dies de marge per treballar el desplaçament a l'Anoia i on es veuran les cares amb un rival sense opcions d'ascens. El CB Valls, mentrestant, ha de guanyar per no veure perillar el factor pista de cara a l'eliminatòria prèvia d'ascens, que se celebrarà a partit únic durant el cap de setmana de l'1 i el 2 de maig.

Parlar de l'Igualada és fer-ho d'un dels projectes més estables de les últimes campanyes a la Lliga EBA, fidel a la zona capdavantera i que, per detalls, s'ha quedat ja sense opcions enguany per darrere de CB Valls i Castelldefels. Oriol Pozo sap de la consistència dels locals mentre analitza també quin pot ser l'oponent de la següent ronda.

Els de l'Alt Camp són matemàticament campions però han de guanyar per no córrer cap risc de perdre el factor pista com a cinquè pitjor campió de la conferència C de l'EBA; una batalla on també hi ha CB Salou i Llucmajor. 

La final posterior serà l'últim escull previ a la fase d'ascens espanyola, que distribuirà els participants entre dues seus úniques i en grups de quatre., del 13 al 16 de maig.