Valls estrenarà espai de concerts per Sant Joan

Cinc espais escènics acolliran els concerts i actes festius que Valls vol programar per celebrar el seu Sant Joan. En destaca l’aposta per l’aparcament de l’Hort del Carme, que ja s’havia estudiat amb anterioritat com a seu dels concerts de gran format. Es tracta d’un espai més ampli que l’actual on es podran encabir més cadires.

De fet, la comoditat i l’adaptació a la normativa del Procicat ha estat la premissa que ha seguit l’organització del Sant Joan vallenc per definir els espais.

L’espai que abandonaran els concerts de gran format, a l’aparcament del Barri Antic, l’ocuparà el seguici festiu. Com ja van fer els Diables i les bèsties de foc per Santa Úrsula, aquest espai es reservarà per a les actuacions de balls i bestiari popular.

D’altra banda, els concerts de petit format i de música d’arrel que tradicionalment es realitzaven a la plaça de l’Oli, es traslladaran a un dels espais més explotat els últims anys, el claustre del Convent del Carme, i a un de nou, el pati de Casa Caritat. Per la seva banda, el Teatre Principal de Valls tornarà a acollir la Casa de la Festa.

L’Ajuntament de Valls treballa ara per trobar espais alternatius d’aparcament per suplir durant els dies festius en què s’habilitaran els escenaris les prop de 400 places d'aparcament que es perdran a l’Hort del Carme i al Barri Antic.