UE Valls - Figueres (0-3)

Els de Joan Antoni Pallarès comencen la fase per la permanència amb una contundent derrota al Municipal del Vilar. Queden nou partits i l'objectiu de la salvació s'allunya a set punts, dos més que fins ara. Es trenca així la ratxa de tres enfrontaments sense perdre de la UE Valls, que va acomiadar la fase anterior amb dues victòries i un empat.

El 0-1 en pròpia porta just abans del descans ha passat factura als locals, que fins aleshores han plantat cara contra un històric en hores baixes com és el conjunt gironí.

Poc ha trigat el Figueres a ampliar diferències perquè Ivan Vidal ha tranformat el 0-2 al minut 48,superant lliure de marcatge el porter Alejo. El control visitant ha impedit que els de l'Alt Camp retallessin distàncies; al contrari, qui ha tornat a demostrar encert de cara a porteria és Ivan Vidal amb el 0-3 definitiu gràcies a un xut de mitja distància que ha impactat prèviament amb el travesser (70').

Tan sols els quatre millors classificats de la ronda per la salvació evitaran el descens doble per la reformulació de categories estatals del curs vinent. El quart és justament el Figueres amb 24 punts. El següent compromís de la UE Valls, el primer a domicili, es jugarà diumenge (19 hores) al camp del Sants, també amb 24 punts, set més que l'equip vallenc.