S'estrena el documental que protagonitza el Dalí de Valls

Com un gran actor, trepitjant catifa vermella, el protagonista de la vetllada, Miquel Marsé i Morera, el Dalí de Valls, abandonava els JCA després d’assistir a l’estrena absoluta del documental que protagonitza. Un treball nascut de l’amistat i en què Carles Cubos, Jordi Sans i Pep Roig, els seus impulsors, despullen les interioritats d’un personatge que porta més de 30 anys vivint com la reencarnació de Salvador Dalí. Un documental convertit en homenatge a la seva figura.

Els impulsors del projecte asseguren que tot i centrar-se en un personatge local, el documental té una dimensió universal, ja que a través del Dalí de Valls posa veu i cara a diferents problemàtiques.

El documental produït per la caseta del Cubos s’ha elaborat durant els últims sis anys. S’ha finançat a través d’una campanya de micromecenatge que ha comptat amb la participació de 300 persones. L’audiovisual, d’una hora i quart de durada es mantindrà a la cartellera del JCA de Valls fins al dijous vinent. Hi haurà un passi diari a les 19.50 hores.