Projecte Ingenu ultima una nova producció inspirada en un text de Lorca

La companyia Projecte Ingenu prepara al Teatre Principal de Valls la seva nova producció. Sota la direcció del tarragoní Marc Chornet, altre cop es fixa en l’obra de Lorca per revisar un dels grans clàssics del poeta granadí: Bodas de Sangre. L’obra es preestrenarà a Valls aquest diumenge a les 18 hores i ja al mes de maig es presentarà a la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’igualada.

L’univers de Federico Garcia Lorca segueix captivant la companyia Projecte Ingenu. Després de’l’èxit de Yerma, amb més d’un centenar de representacions, el tarragoní Marc Chornet torna a fixar-se en l’obra del poeta granadí per dibuixar sobre l’escenari una revisió d’un dels seus grans clàssics: Bodas de Sangre. Chornet dirigeix una posada en escena contemporània, plàstica, visual i sonora que actualitza el text de Lorca.

Més enllà de la dramatúrgia, l’espectacle multidisciplinari que presenta Projecte Ingenu compta amb el bailaor tarragoní Jesús Blanco per complementar una proposta que, a banda de revisar l’obra de Lorca, contextualitza també la figura del poeta i el seu temps.

Pensat per adreçar-se a un públic jove, el nou treball de Projecte Ingenu es presentarà a la mostra de teatre infantil i juvenil d’Igualada. Abans, però, es podrà veure al teatre Principal de Valls, en preestrena i també en un passi exclusiu per a escoles. Precisament és en aquest escenari on la companyia està ultimant els detalls tècnics i escènics de l’obra aprofitant una residència artística.