La remuntada comença contra el Figueres

 

S'acosta el desenllaç de la Tercera Divisió el curs del debut de la UE Valls a la categoria. Dues victòries consecutives van permetre que l'equip tanqués amb bon sabor de boca la lligueta inicial. També van incrementar les probabilitats de salvació dels de Joan Antoni Pallarès, un dels deu participants de la ronda per la permanència i que aplega els cinc pitjors de cadascun dels dos subgrups catalans.

Així, el tall entre seguir o no al futbol estatal es troba a poc menys de dues victòries de diferència, és a dir que cal sumar a ritme de "part alta" per escapar de la zona vermella i ser un dels únics quatre afortunats que evitaran el descens. Aturat des del 21 de març, la inèrcia positiva del Valls ha de tenir continuïtat des d'aquest cap de setmana.

CLASSI 7 ABRIL

Seran 10 jornades, anada i tornada, per veure's les cares només amb els clubs de l'altre subgrup, tots ells històrics del futbol català i alguns amb experiència a divisions superiors. Els vallencs tenen poc a perdre i molt a guanyar respecte a la majoria dels seus oponents.

L'estrena de fase es produirà diumenge i a casa contra el Figueres a les 16.30 hores.