Derbi redemptor

La UE Valls ha d'emportar-se un altre cop el duel territorial contra la Pobla de Mafumet per incrementar les reduïdes possibilitats de permanència a la Tercera Divisió. Queden tres jornades de primera fase i els visitants tampoc s'han salvat encara. L'anada va acabar amb victòria vallenca per 2-4 en el primer registre positiu de l'equip acabat d'ascendir. Aquell resultat, però, no va tenir continuïtat en el temps. 

La UE Valls és penúltima amb 10 puntsBeto ja no és l'entrenador rival, ara hi ha Dani Vidal, i el filial del Nàstic no perd des de fa vuit partits: difícil imaginar la Pobla baixant, tant com situar-la on és ara durant la prèvia del curs. El discurs és el de les últimes prèvies perquè res ha canviat: la línia de treball és perfecta i els marcadors no acompanyen. La Pobla, en canvi, és molt més estable que en la primera volta

Joan Antoni Pallarès perd Òscar Torre per un esquinç i Giralte, sancionat. La resta estarà disponible per afrontar el primer derbi al Vilar de la història a la categoria i que començarà diumenge a les 16.30 hores.