Vilafranca - UE Valls (1-0)

Una altra vegada. La UE Valls cau 1-0 per quarta jornada consecutiva, no marca cap gol des del 31 de gener i continua com a penúltim de la Tercera Divisió a manca de tres partits perquè s'acabi la primera fase. Els de Joan Antoni Pallarès sumen tan sols 10 punts en 17 partits tot i la pujada de prestacions respecte a la segona volta.

El problema no és perdre a Vilafranca, un dels millors equips de la categoria sinó fer-ho amb un dèficit a la taula tan gran que obliga la UE Valls a sumar on sigui per recuperar opcions de permanència per a la segona volta, la que creuarà la part baixa dels dos subgrups d'aquí a poques setmanes.

Ja va succeir diumenge passat i a casa contra l'Europa, el gol matiner del rival, avui al minut 15 i mitjançant David Fontanils, ha estat una llosa insalvable. Malgrat el sotrac inicial, els vallencs no han perdut la cara al partit especialment fins al descans. A la segona, la necessitat d'avançar línies i arriscar ha provocat majors desordres i espais per a un Vilafranca que ha disposat d'oportunitats per sentenciar. Miranda i Chiri han protagonitzat les opcions més clares dels visitants, que han patit una altra vegada l'efectivitat del rival.

Dia especial sense alegria en forma de victòria per a Pallarès, que ha dirigit el seu partit número 100 com a tècnic al club. La Lliga continuarà diumenge i a casa contra la Pobla de Mafumet, un dels dos únics equips que ha perdut contra la UE Valls aquesta temporada.