Guanyar dos de quatre

La UE Valls encara és a temps d'arribar a la fase per la permanència amb les opcions intactes. Això sí, no només serveix jugar bé com darrerament, ha d'imposar-se dissabte al camp d'un dels millors de Tercera, el Vilafranca. Sorprendre equips il·lustres com l'Europa, a qui va dominar tot i perdre per 0-1, és útil per reforçar l'orgull d'un equip maltractat pels resultats però no incrementa les opcions de salvació: cal sumar de tres en tres per acompanyar el rendiment notable de les últimes jornades amb punts més que merescuts pel vist durant la segona volta. El Vilafranca serà tant o més complicat que qualsevol altre rival de la part alta.

Pallarès es mostra confiat, molt més que mesos enrere quan els dubtes i la incertesa eren palpables entre la plantilla acabada d'ascendir. Ara són un bloc reconeixible, això sí, sense fortuna malgrat generar futbol i ocasions. 10 punts, 16 jornades i a quatre d'acabar el primer tram competitiu; cal emportar-se dues victòries: gairebé per estadística algun dia la truita caurà del cantó vallenc.

El Vilafranca del tarragoní Ivan Moreno va emportar-se l'anada per 0-1, tan sols ha perdut dos partits aquest curs i és tercer amb 27 punts. Joan Antoni Pallarès recupera Arnau Miró i Sergi Gesti mentre que perd Òscar Torre i Sergi Masqué per sanció. Continuen lesionats Cheikh i Albert Plana.  El Vilafranca-UE Valls començarà dissabte a les 17 hores.